Vacature zakelijk coördinator

DNA Next! is op zoek naar een zakelijk coördinator! 

DNA Next! is een katalysator voor theater dat gaat over botsing, ontmoeting of andersoortig samengaan van culturen, opvattingen en tradities. De naam staat symbool voor vernieuwing, de next level, maar ook voor de dynamiek van onze moderne samenleving. Het zijn de kernwaarden die DNA Next! uitdraagt. Jaarlijks reiken we The Next! uit, één van de grootste stimuleringsprijzen in de podiumkunsten.

We zijn op zeer korte termijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om naast het in goede banen leiden van de zakelijke kant van de stichting ook de organisatie/coördinatie van de jaarlijkse prijsuitreiking van The Next! op zich te nemen. Dit doe je in samenspraak met het bestuur en met onze partners op het gebied van PR/Communicatie. Daarnaast zou het prachtig zijn als je al bestaande contacten in de sector hebt waardoor je snel van start kan gaan en mee kan denken met toekomstige activiteiten.

Het is een relatief beperkte klus in uren, maar met een grote impact op het podiumkunsten landschap. 

Je hebt te maken met een enthousiast bestuur en daarnaast met een onafhankelijk professioneel Panel (voor stimuleringsprijs The Next!), wat afgelopen 2 jaar onder leiding van Hanneke Groenteman stond. Dit jaar zal er een nieuwe voorzitter van het Panel aantreden.

Spreekt jou dit aan en wil je je zakelijke en organisatorische talent inzetten voor dit uitdagende initiatief reageer dan door middel van het insturen van een korte motivatiebrief en een CV naar onze huidige zakelijk leider Vera van Baal: info@dnanext.nl

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Vera van Baal (0624548956), die je graag meer vertelt over deze prachtige rol.